Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Standard toimituskulut
Kun saat luottokorttivaltuutuksen ja todentaminen, vakio tilausten käsittely. Tilauksiin normaalitoimituksena yleensä saapuu vajaan kolmen (3) viiteen (5) työpäivää.

Todellinen toimitusaika voi muuttua. Toimitusaika näkyy ostoskassissa näkyvät, kun on saatava päivän tilaukset, ja vahvistuksen sähköpostitse tilauksessa, kun tilaus.

Express toimituskulut
Pikamääräykset saapuu vajaan 2 työpäivää, odottamassa luottokorttivaltuutusta ja todentaminen.

Milloin tilaukseni noudettavissa?
Kun tilauksesi on valmis kerätä lähikauppaan, sähköposti-ilmoitus lähetetään sinulle. Sähköposti-ilmoitus sisältää kartan tallentaa tuntia ja tunnistaa myymälöissä.

Mitä minun pitäisi tuoda kerätä tilaukseni?
Lähetä ilmoitus sähköpostilla (sähköisesti tai tulostaa kopio) ja todistus (voi olla kuvallinen henkilökortti, kuten passi tai valokuvan ajokortti tai pankkikortilla tai nimen luottokortilla) tallentaa valinnan tilauksen vastaanottamisesta.

Jos joku kerää tilauksia miten?
Sillä ei ole väliä, mutta henkilö on näyttää ilmoituksen sähköpostitse (tuloste tai sähköinen versio) ja tunnistetiedot (joka voi olla kuvallinen henkilöllisyystodistus, kuten passi tai valokuvan ajokortti tai pankkikortilla tai nimeä luottokortilla).

Mistä voin saada tilaukseni?
Ota yhteyttä joka kaupassa myyjät, he mielellään auttaa keräämään tavarat, ja kertoo sinulle minne mennä.

Tilaukseni kaupassa on minun valintani, kuinka kauan?
Tilaukset lähetetään päivämääränä ilmoituksen sähköpostitse neljäntoista (14) päivää oli varastoissa. Päätyttyä 14 päivän jakson, tilauksesi palautetaan meidän UK jakelukeskukseen, hyvitetään sinulle. Paluu alkaen tilauksesi meidän jakelukeskuksissa tilisi voi kestää kaksi viikkoa näkyvän tililläsi.

vapaapäivä
Huomaa, että operaattorit eivät voi toimittaa vapaapäivä. Tekemistäsi tilauksista juhlapäivinä käsitellään seuraavana pankkipäivänä.

Kappaletta lastin
Jos yksittäiset tilaukset sijoittaa useisiin lähetyksiä, merenkulku ja käsittelymaksu vain ensimmäistä tukku tavaroita. Sillä myöhempiä lähetyksiä samassa järjestyksessä, ei ylimääräisiä toimitus- ja käsittelykulut. Kutakin siirtoa on pidettävä itsenäisenä myynti / tapahtuma.

Lähetystiedot
Vastaanottaa paketin täytyy allekirjoittaa. Jos et voi hyväksyä toimitusta, koskagifflar.fi voi jättää paketin naapurin kanssa. Kuljettaja jättää käyntikortti ja talojen numerot, paketti- allekirjoitettu ja toimitettu osoitteesi kertoa tämä on tehty. Jos pakettia ei pysy yhdessä naapureidensa koskagifflar.fi paketti takaisin paikalliseen arkistoon, ja jättää käyntikortti, ohjeet järjestää uudelleen toimitusta.

Helppo Palautus / Vaihto
Olemme yrittäneet tehdä helppo tehdä.

Kukaan palautetut tavarat teollisiin kaupunkeihin on hyvin yksinkertainen. Täytä kentät laskussa, onko tarvitset hyvitystä / vaihto tai tallentaa luotto. Jos sinulla ei ole yhtä edestakaista, lähetämme sinulle vain tulostaa tilausvahvistuksen, ja kirjoita takaisin sisältöä. Jos päätät vaihtoprojektiin, kaupunki maksaa kustannukset teollisia hankkeita toimitetaan sinulle.

Hyvitys - halua artikkeleita?
Jos palauttaa tuotteen palautusta, voit käyttää paluu kuriiri

EXCHANGE - halua toista kokoa.
Kirjoitettu laskussa koosta haluat, voit käyttää vapaa paluu.

Tallentaa luotto - palauttaa tuotteen, ja pian aiot ostaa asioita tulevaisuudessa?

Käyttö myös vapaa paluu. Kun palautat tuotteen meille, luomme tallentaa luotto kupongin. Tätä voidaan käyttää kaikkiin tuleviin tilauksiin.

Miten palautan kohteita:
1. Varmista, että kaikki tunnisteet on vielä kiinni omaisuudestaan, ja palautuu alkuperäiseen pakettiin.

2. Sinun ei tarvitse käyttää eriä (ota meihin yhteyttä väärän tuotteen)

3. Pidä pakkaus ja merenkulku tavaroiden vaurioiden välttämiseksi tavaroiden tai laatikoihin. Älä kiinnitä tarroja tai teippiä suoraan pakkauksesta (esimerkiksi kenkälaatikko), kuin jos peukaloitu millään tavalla, emme enää hyväksy tuottoa.

Kun tavara saapuu Yhdysvalloissa kannattaa varautua 3-5 työpäivää, joten meillä on aikaa käsitellä takaisin.

Kuluttajasopimus asetukset
Maaliskuusta 13, 2016 täytäntöönpano uuden kuluttajien oikeuksia koskevan direktiivin "Consumer Sopimus asetukset" koskee kaikkia ostoksista etäisyys. "Etämyynti määräyksiä" on sisällytetty uusia säännöksiä.

14 työpäivän kuluessa seuraavana päivänä kun olet saanut tilauksen, me todella antaa sinulle 28 päivän palauttaa sen meille.

Meidän täytyy vahvistaa peruutuksen kirjallisesti, niin sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin lainata tilausnumerosi.

Jos olet saanut tilauksen, sinun tulee palauttaa kaikki kohteet järjestyksessä.

Nämä erät on oltava alkuperäisessä kunnossa, kun asiat saivat, tutkitaan. Voit käsitellä aste ja laajuus tavaroiden myymälässä voit arvioida saman.

Takaisin