Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Turvallisuus koskagifflar.fi
Toivottavasti nautit mukavuutta ja mukavuus ostoksia koskagifflar.fi ja muissa paikoissa. Ne ovat erittäin tärkeitä meille ja luottaa verkkosivuilla Internetin turvallisuus, meidän on ehdottomasti pidettävä muutamia vinkkejä, kun ostokset.

salasana
Tietoturva
yksityisyyden sitoutuminen
Turvallisuus liiketoimien
phishing
keksi
salasana
Olemme kiitollisia muistaa salasanoja voi olla vaikeaa, mutta salasanan vilpillinen suorituskykyä ja turvallisuutta varten käyttää henkilökohtaisia ​​mahdollisimman vaaditaan kaikissa paikoissa laitteessa käytössä.

Tilin verkossa, mutta se on parasta välttää käyttämällä samaa salasanaa, koska jos rikolliset saavat käyttöönsä, tilisi saatetaan kaikki haavoittuvia. Luot useita salasanoja turvallista.

Jos asettaa salasanan, käytä parhaita yhdistelmiä numeroita ja kirjaimia ja muita henkilökohtaisia ​​sisältöä. Paikat, jotka useimmat ovat vähimmäismäärä merkkiä asettaa tänään, mutta käytä lauseita välttää ilmeinen, kuten "salasana" tai nimen tai numeron puhelimen. Tässä esimerkissä käytämme kuuluisa lainaus Shakespeare näyttää sellaista lause haluat, valitse (luetaan ääneen, niin että on järkevää)

Esimerkkejä huonosta salasanoja
Säännöllisesti vaihtaa salasanaa hyvä idea, varsinkin rahoitustapahtumat käytetään usein sivuston.

Jos olet pyytänyt tekemään salasana sivustoon tiedossa ei vastata, koska sijainti on hyvä ja palvelu tekevät eivät salasanan sähköpostitse. Voit yrittää jakaa salasanat lähisukulaiskasvien, mutta muista, he voivat vaihtaa tietoja ja suunnitella tietoja muiden kanssa.

Valitse "Vaihda salasana" milloin tahansa kirjautumalla tilillesi ja asettaa salasanan vaihtoehto johnlewis.com. Jos olet unohtanut salasanasi, yksinkertaisesti "salasana", kirjoittamalla sähköpostiosoite, annamme sinulle salasanan sähköpostitse. Sitten vaihtaa salasanan seuraamalla ohjeita sähköpostitse.

Se on hyvä vaihtaa salasana salasanan taakse sallivat. Jos päätät vaihtaa salasanan koskagifflar.fi tilillesi, tai meitä pyydetään tekemään niin, pyydämme teitä olemaan perustaa alle kahdeksan merkkiä kirjeiden vähintään yksi kirjain ja pieniä kirjaimia sekä numeroita ainakin.

yksityisyyden sitoutuminen
Henkilökunta on meille tärkeää, emme koskaan luvata henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille yrityksen ulkopuolelle julkaista postitse tai markkinointi.

Jos teet ostoksen sivustollemme, keräämme henkilökohtaisia ​​(esim nimi, osoite, sähköpostiosoitteet ja yksityiskohdat maksun). Varmuuskopioida kaikki tiedot palvelimelle. John Lewis täysin sopusoinnussa henkilötietojen suojaa kaikkien voimassa olevien säädösten kuluttajia tarjoamalla kaikki tiedot, jotka pidetään yksilön kaikille. Lisätietoja.

Enemmän valtaa sinun sanotaan pankkiin ja jakelu kolmannen laitoksen täytettävä, jotta käsitellä luottokorttimaksuja seurata meitä. Ne tarkistetaan ja luottokorttivaltuutusta ja käsittely tilauksen. Kaikki nämä organisaatiot ovat tiukat vaatimus luottamuksellisia tietoja.

Saat lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja, käytä tietosuojatietoihin joukko ehtoja lukea, oppia meiltä.

Takaisin